Section
Drop element here!
Section
Drop element here!
Section
Drop element here!

Vi vill ge alla en möjlighet att kunna påverka kostnad och miljöpåverkan i en positiv riktning, oavsett förutsättning

ÄVEN SMÅ DROPPAR KAN GÖRA STOR SKADA

Vet du när en smygläcka börjar? Hinner du hem vid en kraftig vattenläcka, med flera liter i minuten? Kan grannen stoppa det i tid?

Våra smarta produkter inom förebyggande av vattenskador är framtagna att förenkla och säkra upp för ett bra skydd i hemmet eller på företaget.

Nu levererar vi mycket prisvärda produkter utan att göra avkall på funktion eller kvalité. Du bestämmer var kostnaderna ska hamna, före eller efter en vattenläcka.

- Vi hjälper Sverige med smarta och trygga lösningar -

SKYDDA DET 
DU ÄLSKAR
MEST

- CASANOVA SERIE -

Nu kan du enkelt förebygga mindre och större vattenskador när du är hemma eller borta. Har du ett smart larm, som t.ex. Verisure, Sector Alarm, Securitas Home eller Garda Alarm.
Har du WiFi kan du via vår app. och produkter enkelt stänga av vattnet manuellt eller automatiskt när du lämnar hemmet. Har du en egen app. som kan styra uttag fungerar det också. Har du varken larm eller WiFi? Då har du ändå kommit rätt.

Till ett MYCKET LÅGT pris kan du få originalet Casanova monterat och klart av erkänt duktiga montörer, var du än bor i landet.

Då försäkringsbolagen endast ger råd så agerar vi och sänker priserna rejält för att ALLA ska ha en möjlighet, på riktigt, och slippa dyra kostnader för förebyggande av vattenskador. Du är också med och minska på klimatpåverkan av CO2.

Det är nu du har chansen och påverka din och allas framtid. Prata med någon som haft en vattenskada så förstår du varför. Vårt råd är:
STÄNG ALLTID AV VATTNET NÄR DU GÅR HEMIFRÅN!

VATTEN- OCH BRANDFÖREBYGGANDE

Är du medveten om vad en  vattenläcka eller brand i hemmet kan orsaka när du åker på semester, eller bara är borta någon timme under dagen?

Detekteras en vattenläcka eller rök får du ett larm direkt i din telefon samtidigt som detektorn ljuder.

Visste du att...
Vattenskador är den enskilt största skadekostnaden i  bostäder. Läckage inom köksområdet är den vanligaste orsaken.

Då det flesta har ett hemmalarm är det också viktigt att förstå vikten av förebyggandet mot vattenskador.
Antal inbrott som sker årligen är ca: 15 000 och antal bränder 20 000 - 25 000. Här gör larmet ett preventivt bra skydd. Men hur ser det då ut för vattenskador?
Det sker ca 100 000 vattenskador i hemmen årligen. Allt från läckande tak, tätning i dusch- och badrum, översvämning m.m.
40% d.v.s. 40 000 vattenskador sker i kök, 34%, tvättstuga, 6%.
Förebyggande av vattenskador kan enkelt bevakas och skötas via det egna larmet, eller app, där vattnet stängs av. Det är då det finns ett bra skydd.

DET BEHÖVS BARA EN PRODUKT, CASANOVA

Billig investering | Enkel användning | Bra skydd.

Har du nu tänkt på att...

Du vet aldrig VAR, NÄR eller HUR mycket en plötslig vattenläcka kan orsaka. Därför gäller det att stänga av vattnet direkt. 
Utnyttja därför ditt larm eller med den nya tekniken inom WiFi för att säkra upp ditt hem och förebygg vattenskador på riktigt. Undvik lång reparationstid och stora kostnader vid en vattenskada, som är många gånger dyrare än installering av Casanova. Har du varken ett smart larm eller WiFi? Då har vi en lösning för dig som stänger av och på vattnet från en trådlös och spänningsfri brytare, precis när du vill